divendres, 29 de maig del 2009

comentaris als blogs dels companys

al blog de la marta añaños he comentat la seva WQ ja q hem sembla una temàtica molt interessant.
comentari:
"marta la vostra WQ em sembla superinteressant. Els alumnes (en general tothom) miren la TV i molts cops s'empapen dels estereotips que transmeten sense anar més enllà. Actualment les sèries juvenils transmeten posicionaments tant clars com la diferència de rols en funció del sexe que fan que les persones que segueixen aquest tipus sèries acabin reproduïnt de forma inconscient aquests rols al seu dia a dia. Reflexionar sobre aquestes qüestions crec que és de vital impotància. Cal que vegin les coses amb un mirada crítica, i des de l'escola crec que podem exercir aquest paper! gràcies per aquesta WQ. Molt interessant!"

també he comentat al blog de la Mari Carmen Pardo la seva WQ
Comentari:
"ei mari carmen, em sembla una idea genial la de la vostra WQ, ja que les històries familiars són normalment conegudes des del relat dels pares,però poques vegades conegudes des del relat dels propis nens.
No sé si l'has pogut dur a la pràctica, però et volia fer una reflexió:
jo sóc educadora social i treballo amb famílies en una situació de dificultat important, de vegades extrema, on els nens i nenes són els principals perjudicats d'aquestes situacions. PEr a un d'aquests infants fer el seu relat familiar pot ser realment difícil i portar conseqüències inesperades: pot desbordar-lo, pot tranquil.litzar-lo, pot avergonyir-lo, pot provocar-li una situació de ira, pot inventar-se el relat i obviar la seva realitat...etc... us heu plantejat com abordar aquesta tipologia de situacions!???"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada